Emisiuni Realizatori Program TV Contact
Prima Actual Politică
Sport
Reportaj Eveniment
Sport
„U” Craiova mai are o lună să se reînfiinţeze. Dacă nu, out!
E limpede, „U” Craiova poate juca în sezonul 2013-2014 cel mult în liga secundă.
E limpede, „U” Craiova poate juca în sezonul 2013-2014 cel mult în liga secundă. Pentru a ajunge acolo, echipa trebuie înscrisă în competiţie, conform unor surse federale, până pe 15 iulie, atunci când FRF va definitiva componenţa celor două serii.

Deşi avem o lună la dispoziţie, situaţia este neclară în Bănie, la ora actuală vorbindu-se, încă, de proiecte.

Primul proiect ar fi cel al lui Adrian Mititelu, proprietarul brandului „U” Craiova. Totuşi, problema lui Adrian Mititelu, după cum el însuşi a recunoscut, este lipsa banilor, iar rezolvarea ei, definitivarea unei afaceri cu vânzarea unui teren, trenează îngrijorător. Probabil acesta este şi motivul pentru care Mititelu a amânat promisa conferinţă de presă de miercurea trecută, conştient că se află încă în situaţia de a vorbi bazându-se doar pe presupuneri.

Simţindu-l pe Mititelu nu prea combativ în declaraţii, „nişa” a fost speculată imediat de Marcel Popescu, cel care s-a autoproclamat viitorul preşedinte al Universităţii Craiova. Mai mult, Marcel Popescu a spus că, dacă va fi desemnat la conducerea clubului, proiectul său ne va face campioni în doi ani!

Aici, lucrurile se complică puţin, deoarece Marcel Popescu nu a specificat clar dacă proiectul său este altul decât cel al lui Adrian Mititelu sau este acelaşi, cu unele modificări. Sesizând şi el acest lucru, Mititelu a avut o discuţie lungă miercuri după-amiază cu Marcel Popescu, dar de acolo nu a „transpirat” nimic. Cert este că joi, de exemplu, deci după întâlnirea cu Mititelu, Marcel Popescu a răspuns greu spre... deloc la telefon.

Deşi unii s-au grăbit să-l acuze pe Marcel Popescu că s-a autopropus preşedinte la Craiova, disperat să nu i-o ia altcineva înainte, bănuiala noastră e alta. Marcel, dacă vă amintiţi, a fost invitat, cu câteva luni în urmă, chiar de primar să discute despre viitorul clubului. La acele discuţii a fost, într-adevăr, şi Adrian Mititelu, dar nu el s-a dus acolo de mână cu Marcel Popescu...

Apoi, în declaraţiile făcute în ultimele zile de Marcel Popescu, s-au strecurat, surprinzător, numele lui Pavel Badea şi Corneliu Andrei Stroe, adică tocmai oamenii despre care se spune că ar avea un alt proiect, gata să fie lansat pe piaţă doar în cazul în care Adrian Mititelu nu va reuşi să reînfiinţeze el Universitatea.

Există, deci, posibilitatea ca Marcel Popescu să nu vorbească doar ca să se afle în treabă, el s-ar putea să fie ecoul neliniştii care a cuprins-o pe primăriţă în ultima vreme. Ea a declarat recent că vrea echipă cu orice preţ, aceasta fiind marea promisiune pe care a făcut-o craiovenilor în campania electorală.

Deocamdată, însă, n-avem motive să credem că Adrian Mititelu bate în retragere. Este abil şi ştie să joace în situaţii de criză. Apoi, dacă îi va ieşi mişcarea cu cooptarea lui Gică Craioveanu în proiectul său, atunci vom avea parte de multe surprize. Una, pe care pariem cu ochii închişi, este că nici unul dintre cei care vizează acum postul de preşedinte al Universităţii nu va ajunge în respectivul fotoliu. Marea problemă a lui Mititelu este, însă timpul. Acesta presează, iar o lună nu e puţin, dar nici mult în condiţiile în care clubul trebuie reclădit de la zero.

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API