Emisiuni Realizatori Program TV Contact
Prima Actual Politică
Sport
Reportaj Eveniment
Sport
Ţîcă Zamfir: “Dacă se va face o dugheană la Universitatea lumea va înjura, trebuie făcut ceva de calitate”
Fostul tehnician al Universitatea Craiova şi manager al Şcolii de Fotbal “Gică Popescu”, Nicolae Zamfir a vorbit despre situaţia actuală de la Ştiinţa şi a comentat posibila revenire a lui Marcel Popescu în fruntea clubului “alb-albastru”.

Nicolae Zamfir a făcut o analiză obiectivă a posibilului preşedinte al Ştiinţei, Marcel Popescu. “Marcel Popescu este un comunicator perfect. Comunicare este de trei tipuri: la cea verbală Marcel este impecabil, are un discurs fără greşeală, la cea non-verbală – deosebită (se îmbracă fără cusur şi are o maşină pe măsură) şi paralimbajul, care este, de asemenea, fantastic. Mereu când a fost pus să facă treabă a realizat lucruri extraordinare. La Craiova a adus eventul din 1991 cu Sorin Cîrţu antrenor. Este foarte important să venim cu oameni care au făcut facultăţi, instruiţi. Ca manager, Marcel Popescu are ţinută bună, Vorbeşte destule limbi străine şi se poate duce în orice colţ al lumii.

 

Conferenţiarul Nicolae Zamfir a spus şi cum ar trebui să decurgă relaţia dintre Adrian Mititelu şi Marcel Popescu: “Adrian Mititelu trebuie să înţeleagă faptul că vine un om care face lucruri de calitate. Să nu îl pună de ochii lumii. Să îl lase să îşi facă treaba. Mititelu trebuie să îşi ia consilieri adevăraţi şi să nu le taie macaroana. Trebuie să asculte sfaturile lor, nu ale celor din jurul lui.”

 

În final, Zamfir a vorbit şi despre cine ar trebui să conducă echipa: “Nicolo Napoli nu este potrivit pentru postul de antrenor. Pentru a face performanţă, un tehnician are nevoie de capacitatea de selecţie (70 la sută) şi de instruire 30 la sută. La selecţie Napoli este zero, iar instruirea o are. Nu contează doar selecţia jucătorilor. Selecţia se realizează în trei planuri: a administrativului, a băncii tehnice şi pe urmă a jucătorilor. Dacă se va face o dugheană, lumea va înjura. Ori va fi o echipă de calitate, ori deloc.”

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API