Emisiuni Realizatori Program TV Contact
Prima Actual Politică
Sport
Reportaj Eveniment
Sport
Brancardierul alcoolic, mutat la curăţenie.
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova l-a sancţionat administrativ pe brancardierul Ilie Aprodu pentru „purtarea necuviincioasă” din noaptea de 13 spre 14 mai.
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova l-a sancţionat administrativ pe brancardierul Ilie Aprodu pentru „purtarea necuviincioasă” din noaptea de 13 spre 14 mai. Acesta nu mai are voie să intre în spital şi a fost mutat la curăţenie.

Conducerea spitalului aşteaptă acum finalizarea anchetei desfăşurate de poliţişti, pentru a decide ulterior dacă se impune o sancţiune mai severă.

Reamintim că în noaptea de 13 spre 14 mai, brancardierul Ilie Aprodu a fost surprins de asistente cu pantalonii în vine, într-o stare avansată de ebrietate, aplecat asupra unei paciente internate la reanimare. „L-am găsit în salon, lângă patul pacientei. Era beat, cu pantalonii în vine. Am strigat la o colegă şi am început să tragem de el, dar era foarte puternic. Nu am reuşit şi am chemat un coleg, care l-a dat jos de pe pacientă”, a spus una dintre asistente. Ilie Aprodu se află acum în concediu de odihnă, cupă ce iniţial s-a aflat în repaus medical, fiind internat la o clinică de psihiatrie.

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API