Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima Actual Politică Sport
Reportaj
Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Reportaj

BRIDGE - POVESTEA UNEI REȚELE DE SUCCES“

12 februarie 2016
Bridge- reteaua electronica menita sa creeze parteneriate intre oamenii de afaceri din Dolj si comitatul Hampshire-Marea Britanie. Cum funcționeaza? Aflați mai multe urmărind reportajul marca OLTENIA 3TV.

ASOCIATIILE DE PROPRIETARI INTRE HOTIE SI PROSTIE“

4 iunie 2015
Asociatiile de Proprietari din Craiova sunt tot mai des personaje principale in scandaluri de delapidare. Si astfel de evenimente formeaza intre proprietarii de apartamente si administratorii de blocuri o prapastie a neincrederii. Cauzele acestei situatii sunt numeroase, insa toate par sa aiba un numitor comun: lipsa de interes a proprietarilor. Atunci cand Asociatiile de Proprietari anunta adunari generale, locatarii nu se inghesuie sa participe. Multi dau vina pe timp sau pur si simplu cred in mod eronat ca prezenta lor nu este importanta. Este bine de stiut ca participand la Adunarile Generale aflati pe ce anume sunt cheltuiti banii ceruti de catre conducerea asociatiei si aveti ocazia si dreptul legal sa luati atitudine atunci cand nu sunteti de acord cu activitatea derulata de presedinti si administratori.

3TV SPECIAL - Istoria unui simpozion in piatra“

8 septembrie 2014
Oltenia 3TV - 05.09.2014

Reportaj - ULTIMUL DANS - PARCUL NICOLAE ROMANESCU CRAIOVA“

11 august 2014
La inițiativa lui Nicolae P. Romanescu, primarul Craiovei din acel moment, parcul a fost proiectat de arhitectul francez Edouard Redont. În 1900, planurile parcului au fost medaliate cu aur la Expoziția Universală de la Paris (1900). Construcția a început în 1901 și a fost finalizată în 1903.

"ULTIMUL DANS" - Parcul Nicolae Romanescu“

4 iunie 2015
In curand la Oltenia 3TV

Un jurnalist in armata“

23 iulie 2014
TG MURES IULIE 2014 Imagini: MApN

REPORTAJ - Acasă la Elena Farago“

9 iulie 2014
În centrul oraşului Craiova, în aceeaşi curte cu sediul central al Bibliotecii Judeţene "Alexandru şi Aristia Aman" se află casa în care a locuit poeta Elena Farago, reprezentantă strălucită a literaturii române şi a vieţii culturale craiovene.

REPORTAJ - Comoara dintre cruci - Biserica „Sfânta Maria" Sineasca“

3 iulie 2014
Biserica este compusă din pridvor, naos octogonal, altar semicircular în interior, iar în exterior - în formă de vârf de cruce cu nouă laturi, şi cripta ctitorilor, aşezată subteran.

REPORTAJ - Catedrala mitropolitană „Sfântul Dimitrie”“

2 iulie 2014
Catedrala mitropolitană „Sfântul Dumitru” – cea mai veche biserică din Cetatea Băniei

HORIA, COPILUL MINUNE“

30 iunie 2014
Scrie poezii, picteaza si canta. Acestea sunt doar cateva dintre talentele cu care un copil de numai 10 ani din Craiova a fost inzestrat. Horia Nescu este un copil minune și un elev model. Are in palmaresul sau diplome si zeci de medalii castigate la olimpiade scolare.
3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API