Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima Actual Politică Sport Reportaj
Eveniment
Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Eveniment
Studenții craioveni sunt solidari cu Ucraina
Studenţii Universităţii din Craiova s-au alăturat inițiativei proiectului #Toți4Ucraina – #All4Ukraine, o mișcare de exprimare a solidarității față de semenii ucraineni și sprijin pentru aceștia.

Tinerii s-au organizat şi împreună cu voluntarii de la Centrul Pentru Dezvoltare Craiova au pus la dispoziţia cetăţenilor 5 puncte de colectare a produselor menite să-i ajute pe cei care au fugit din calea războiului.

Zeci de studenţi voluntari, bine organizaţi, preiau pachetele, le sortează şi stau de vorbă cu oamenii care vin să ajute.

 

Şi comunitatea academică a Universității din Craiova se solidarizează cu victimele conflictului și cu întreaga comunitate educațională și de cercetare a statului ucrainean, astfel instituţia se va înscrie pe platforma guvernamentală oferind posibilități de cazare și masă pentru 50 de refugiați ucraineni.

„Libertatea, demnitatea, integritatea sunt valori pe care este fundamentată umanitatea în tot ce are ea mai de preț. Atunci când oricare dintre aceste valori este lezată, apare un atac la modul de viață modern, deschis, european. Suntem alături de poporul ucrainean, de profesorii, studenții, elevii și părinții ucraineni”,  declarat prof. univ. dr. Cezar Spînu, rectorul Universității din Craiova.

 

Punctele de colectare sunt:

-Căminul studențesc 10

Strada Tehnicii, nr.4

Date de contact: Șerbanoiu Ionuț – 0783 150 860

-Căminului studențesc 3

Strada Libertății, nr. 19

Date de contact: Adelina Munteanu – 0784 572 243

-Căminul studențesc 6

Strada Petre Ispirescu, nr. 107 C, sediul COS

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API