Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima Actual Politică Sport Reportaj
Eveniment
Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Eveniment
STAȚIA DE SORTARE, PUSĂ ÎN FUNCȚIUNE
Stația de sortare de la Mofleni a fost pusă în funcțiune. Având o capacitate de sortare de 44.000 de tone pe an pentru deșeuri solide, stația sortează și compostează deșeurile din tot județul, deșeuri care apoi sunt valorificate către firme de specialitate.

Reprezentanții Consiliului Județean Dolj ne-au prezentat astăzi întreg procesul prin care deșeurile sun mai întâi colectate selectiv la nuvelul orașelor și comunelor, apoi sunt transportate la stația de la Mofleni, unde sunt din nou sortate mult mai atent și                                                                                                                                                               transformate în baloți.

Directorul Directiei de Utilități și Servicii Publice, serviciu care gestionează activitatea stației de sortare, spune că numai în acest weekend, de la deschidere, au fost primite aproximativ 50 de tone de deșeuri din tot Doljul.                                       

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API