Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima Actual Politică Sport Reportaj
Eveniment
Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Eveniment
FACTURI URIAȘE LA ȘCOLI
Unele școli din Craiova traversează o perioadă foarte grea. Au de plătit facturi uriașe la utilități precum gazele naturale ori electricitate, pentru consumul din luna decembrie. Colegiul Național Frații Buzești, spre exemplu, trebuie să achite o factură la gaze de aproape un miliard si jumătate de lei vechi, față de 660 de mii, cât a plătit pentru decembrie 2020. La polul opus se află Colegiul Național Elena Cuza, al cărui director a solicitat compensări de la companiile de gaze și electricitate, conform unei ordonanțe de urgență intrată în vigoare anul trecut și beneficiază de facturi apropiate ca valoare cu cele din 2020. Reprezentanții ISJ Dolj le recomandă directorilor de școli să solicite de urgență compensările pentru respectivele utilități.

Unele școli din Craiova traversează o perioadă foarte grea. Au de plătit facturi uriașe la utilități precum gazele naturale ori electricitate, pentru consumul din  luna decembrie. Colegiul Național Frații Buzești, spre exemplu, trebuie să achite o factură la gaze de aproape un miliard si jumătate de lei vechi, față de 660 de mii, cât a plătit pentru decembrie 2020. La polul opus se află Colegiul Național Elena Cuza, al cărui director a solicitat compensări de la companiile de gaze și electricitate, conform unei ordonanțe de urgență intrată în vigoare anul trecut și beneficiază de facturi apropiate ca valoare cu cele din 2020. Reprezentanții ISJ Dolj le recomandă directorilor de școli să solicite de urgență compensările pentru respectivele utilități.

Nicoleta Lițoiu – reprezentant IȘJ Dolj

Subiectul legat de facturile uriașe ale școlilor este anașizat atent și de liderii de sindicat din sistemul preuniversitar.

Constantin Lungulescu – lider SI Spiru Haret Dolj

Primăria Craiovei încearcă să găsescă soluții prin care să ajute școlile cu facturi mari, greu de achitat.  

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API