Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima Actual Politică Sport Reportaj
Eveniment
Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Eveniment

DEZVOLTAREA DOMENIULUI AEROSPATIAL“

18 mai 2022
Au discutat despre 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚erospațial î𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞t𝐮𝐥 𝐃𝐨𝐥𝐣.

Cancerul de col uterin si infectia cu virusul HPV“

16 mai 2022

Cancerul de piele se vindecă?“

12 mai 2022
Cancerul de piele

„Luna cu un ochi deschis”“

12 mai 2022
Lansare de carte la librăria Elena Farago din Craiova.

Aducţiunea de apă Isvarna – Craiova avansează“

12 mai 2022
Conducerea Companiei de Apă Oltenia a organizat astăzi o conferință de presă pentru prezentarea stadiului ”Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”.

Trebuie să colectăm selectiv!“

2 mai 2022
O parte dintre craiovenii care locuiesc la bloc trebuie să învețe să colecteze selectiv gunoiul.

Farul Constanța – Universitatea Craiova“

15 aprilie 2022
Universitatea Craiova joacă sămbătă, de la 20.30, în deplasare cu Farul Constanța. Cu două zile înaintea întâlnirii, oltenii ocupă locul trei, iar marinarii poziția a cincea, la o diferență de șapte puncte. Laurențiu Reghecampf – antrenor Universitatea Craiova

A început lupta cu țânțarii“

15 aprilie 2022
Pe fondul temperaturilor ridicate din această perioadă, în zonele din Craiova în care sunt luciuri de apă au fost create condiții propice pentru înmulțirea țânțarilor.

Reținuți pentru șase infracțiuni“

15 aprilie 2022
Poliţiştii calafeteni au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 45 de ani, ambii din comuna Unirea, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Mieii de Paște, tot în „Chiriac”“

15 aprilie 2022
Piața craioveană Chiriac va fi și în acest an singurul loc autorizat pentru sacrificarea mieilor de Paște.

Fabrica de fericire pentru oltenii care au nevoie de ajutor“

14 aprilie 2022
După săptămâni de mobilizare în cadrul proiectului All4Ukraine, studenţii Universităţii din Craiova îşi îndreaptă acum atenția și către oamenii din comunitatea locală care au de mare nevoie de ajutor

Activități dedicate refugiaților craioveni“

14 aprilie 2022
Studenţii şi cadrele didatice de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, a Universităţii din Craiova se implică în activități de voluntariat în beneficiul refugiaților din Ucraina.

Cârțu președinte!“

12 aprilie 2022
Sorin Cîrţu a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului Universitatea Craiova, pe care o deţinea şi anterior scrutinului care a avut loc duminică şi la care a fost singurul candidat. Sorin Cârțu – președinte Universitatea Craiova Ovidiu Costeșin – director general Universitatea Craiova

Vremea se răcește de Florii“

12 aprilie 2022
Vremea se încălzește în această săptămână, dar duminică de Florii, se răcește din nou și revin ploile. Astfel de schimbări ale vremii sunt de altfel, caracteristice lunii aprilie. Ion Marinică – meteorolog

“Azi elev, mâine student”“

12 aprilie 2022
“Azi elev, mâine student” este titlul expoziției de pictură vernisată astăzi în holul central al Inspectoratului Școlar Dolj.

Două zile pentru pretransfer“

7 aprilie 2022
Dascălii doljeni interesați să predea la o altă instituție de învățământ participă pe 7 și 8 aprilie la perioada de pretransfer.

Din 11 aprilie, Wizz Air va opera zboruri cu doua aeronave, de pe Aeroportul International Craiova.“

7 aprilie 2022
Din 11 aprilie, Wizz Air va opera zboruri cu doua aeronave, de pe Aeroportul International Craiova.

Sculptură din metal reciclat“

6 aprilie 2022
Casa de Cultură ”Traian Demetrescu” a organizat la Galeria Vollard vernisajul expoziției ”Arta metalului reciclat”, artist ARTIZEN WEIDENBACH, Ghimbav.

STAȚIA DE SORTARE, PUSĂ ÎN FUNCȚIUNE“

5 aprilie 2022
Stația de sortare de la Mofleni a fost pusă în funcțiune. Având o capacitate de sortare de 44.000 de tone pe an pentru deșeuri solide, stația sortează și compostează deșeurile din tot județul, deșeuri care apoi sunt valorificate către firme de specialitate.

Zburăm din nou la Barcelona, Paris și Bruxelles“

16 martie 2022
De când am ieșit din starea de alertă, cei care aterizează la Craiova, nu trebuie să mai facă dovada vaccinării împotriva Covid 19.

Pregătire profesională a polițiștilor“

16 martie 2022
Polițiștii craioveni iau lecții de conducerea autovehiculelor în regim defensiv și în regim prioritar pe pista de antrenament de la Aeroport

Elevii ucraineni, așteptați la școală“

8 martie 2022
Doljul este pregătit să primescă elevii ucraineni la școală, dacă va fi cazul.

Focuri ritual de Lăsatul Secului“

8 martie 2022
În seara de Lăsatul Secului au loc Focurile și strigăturile, obicei păstrat mai ales, în satele şi comunele din Oltenia.

A cerut Primăriei Craiova să cumpere dinozauri“

3 martie 2022
Un consilier PNL a cerut Primăriei Craiova să cumpere dinozauri, argumentând că sunt animalele cele mai îndrăgite de cei mici

Studenții craioveni sunt solidari cu Ucraina“

3 martie 2022
Studenţii Universităţii din Craiova s-au alăturat inițiativei proiectului #Toți4Ucraina – #All4Ukraine, o mișcare de exprimare a solidarității față de semenii ucraineni și sprijin pentru aceștia.

Elevii meseriași din Dolj, expun la IȘJ“

2 martie 2022
„Ce pot face două mâini harnice”

Răzvan Diaconu, noul viceprimar al Craiovei“

1 martie 2022
Liberalul ales astăzi noul viceprimar este Răzvan Diaconu, consilier care s-a autopropus. Iată cum s-a derulat întreg filmul.

SIMPOZION LITERAR DEDICAT LUI MARIN SORESCU“

1 martie 2022
Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a organizat astăzi, la Muzeul Cărții și Exilului Românesc, un simpozion literar dedicat lui Marin Sorescu, intitulat „Craiova văzută din care e cel mai frumos oraș”.

Fura din taximetre“

24 februarie 2022
Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat, a fosr rețiut ieri de polițiștii craiovei.

Simulări la nivelul județului“

24 februarie 2022
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj vorbesc despre simulările județene pentru organizarea concursurilor naționale, ce vor începe mâine

Locuri de muncă vacante la AJOFM Dolj“

24 februarie 2022
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, sunt disponibile 186 locuri de muncă, din care 49 sunt in mediul rural.

Miercuri începe vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani“

26 ianuarie 2022
Vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, începe miercuri în România.

Mai cald, dar totuși frig“

26 ianuarie 2022
Meteorologii ne spun că după gerul din acestă dimineață, când la Craiova au fost înregistrate minus 10 grade celsius, vremea se mai încălzește puțin.

Ziua porților deschise la Muzeul Olteniei“

25 ianuarie 2022
Muzeul Olteniei Craiova organizează duminică, 23 ianuarie, Ziua Porților Deschise, la Secția de Istorie, cu ocazia Unirii Principatelor Unite.

Decedat în condiții suspecte“

25 ianuarie 2022
Un pădurar doljean a fost găsit astăzi decedat, după ce ar fi căzut cu mașina într-un canal din extravilanul comunei Sadova.

Proiectul „Raisa” a ajuns la final“

21 ianuarie 2022
Inspectoratul doljean a fost beneficiarul unei finanţări din partea OLAF pentru proiectul RAISA - Creşterea conştientizării şi îmbunătăţirea metodelor de lucru ale actorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei cu achiziţii intracomunitare care afectează bugetul UE”.

MEDICI RETINUTI PENTRU VACCINARE LA CHIUVETA“

20 ianuarie 2022
Polițiștii doljeni, sub supravegherea procurorilor din Calafat, au efectuat astăzi 36 de percheziții domiciliare, în județul Dolj, la persoane bănuite de înșelăciune și fals informatic

Alexandru Ioan Cuza, acasă, la olteni!“

20 ianuarie 2022
Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova, a organizat astăzi un eveniment cultural sub titlul Alexandru Ioan Cuza, acasă, la olteni! în cadrul Proiectului Educațional Național Bulgăraș de românași.

Concursul directorilor“

20 ianuarie 2022
A început concursul pentru directorii de școli, sesiunea a doua

AMENDAT SI FARA PERMIS“

19 ianuarie 2022
Un tânăr de 22 de ani din Craiova a fost amendat și a rămas fără permis după ce s-a dat în spectacol pe rețelele de socializare.

FACTURI URIAȘE LA ȘCOLI“

19 ianuarie 2022
Unele școli din Craiova traversează o perioadă foarte grea. Au de plătit facturi uriașe la utilități precum gazele naturale ori electricitate, pentru consumul din luna decembrie. Colegiul Național Frații Buzești, spre exemplu, trebuie să achite o factură la gaze de aproape un miliard si jumătate de lei vechi, față de 660 de mii, cât a plătit pentru decembrie 2020. La polul opus se află Colegiul Național Elena Cuza, al cărui director a solicitat compensări de la companiile de gaze și electricitate, conform unei ordonanțe de urgență intrată în vigoare anul trecut și beneficiază de facturi apropiate ca valoare cu cele din 2020. Reprezentanții ISJ Dolj le recomandă directorilor de școli să solicite de urgență compensările pentru respectivele utilități.

Sfârșit de săptămână geros“

18 ianuarie 2022
Meteorologii spun că în această săptămână, în zona nostră, vremea va fi schimbătoare.

CATALOG ELECTRONIC, BUCURIE PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI“

18 ianuarie 2022
Oltenia 3TV își propune ca începând de astăzi să treacă pragul instituțiilor de învățământ din Craiova.

TESTARE GRATUITĂ RT-PCR LA SPITALUL “VICTOR BABEȘ”“

17 ianuarie 2022
Craiovenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de astăzi, gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova.

ȘI BĂUȚI ȘI FĂRĂ PERMIS“

14 ianuarie 2022

DASCĂLII ANUNȚĂ PROTESTE DE AMPLOARE“

14 ianuarie 2022

ANCAAR CRAIOVA, LA CEAS ANIVERSAR“

14 ianuarie 2022

Ședință extraordinară a Consiliului Județean“

13 ianuarie 2022

Ninge, dar nu se prinde“

11 ianuarie 2022

Acţiuni în context pandemic“

11 ianuarie 2022
3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API