Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima
Actual
Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Actual
Ziua Națională a Lecturii, la Biblioteca „Aman”
Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a sărbătorit astăzi prima ediție a Zilei Naționale a lecturii. Bibliotecarii au pregătit o expoziție de carte Marin Sorescu, și o altă expoziție, care cuprinde cărți rare, apărute în exil.

În sala „Biblioteca Exilului Românesc din Paris - Basarab Nicolescu” se vor desfășura, în intervalul 11-14, sesiuni de lecturi publice, care vor fi transmise live pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

O altă activitate care a celebrat Ziua națională a lecturii s-a desfășurat în secția Mediatecă și American Corner Craiova, unde bibliotecarii au susținut sesiuni de lectură. Evenimentul s-a desfășura pe platforma online Zoom, cu participarea preșcolarilor și a școlarilor de la Colegiul Național „Elena Cuza”, Grădinița „Paradisul copiilor” și Gradinița „Floare Albastră”, coordonați de cadrele didactice.

 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API