Emisiuni Realizatori Program TV Contact Live
Prima
Actual
Politică Sport Reportaj Eveniment
Actual
SOFERUL FUGAR, DUPA GRATII
Soferul fugar din Brazda a ajuns in arestul politiei. Nu singur, ci impreuna cu inca trei doljeni care l-au ajutat sa dezmembreze masina cu care a produs accidentul din data de 20 ianurie, din cartierul Brazda lui Novac. Soferul a lovit un barbat si pe copilul acestuia, chiar pe trecerea de pietoni, dupa care a parasit locul accidentului.

Patru doljeni  – IonuT Manea, Călin Pop, Mădălin Floricel și Marius Vasile, au fost reținuți, ieri, în cazul accidentului din cartierul Brazda lui Novac, petrecut pe 20 ianuarie, în urma căruia o fetiță și tatăl ei au fost răniți. Ionuț Manea, de 33 de ani, este șoferul vinovat de producerea accidentului. Ceilalți trei bărbați sunt acuzați că au favorizat și tăinuit fapta de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Anchetatorii sutin ca șoferul vinovat ar fi dezmembrat mașina cu care a făcut accidentul, tocmai pentru a nu fi prins. In urma perchezitiilor domiciliare la au fost găsite şi ridicate mai multe părți componente ale autoturismului implicat în eveniment. 

3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API