Actual Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Inregistrări Codul deontologic date contact Productie Video Corporate
Prima
Actual
Politică Sport Reportaj Eveniment Emisiuni Realizatori Program TV Contact Video Productie Video Corporate
Actual

Epona Horse Land, locul unde iubitorii de cai se pot relaxa“

18 iunie 2021
Epona Horse Land, centrul de echitație situat în comuna Bobicesti, Judetul Olt, este o destinație unde iubitorii de cai se pot relaxa, indiferent dacă sunt începători sau experimentați, iar Dan este omul care sfințește locul! Fie că ești copil sau adult, poți sa alegi să te plimbi călare pe câmp sau prin pădure, să învețe să călărești sau doar să privești! Relații la telefon +40 786 285 528, sau direct la fața locului !

Electric Superheroes Ucenic Electrician Alexandru Ep2“

18 iunie 2021
Știi cum e să fii (Ucenic) Electrician în 2021? În cel de-al doilea episod din seria Electric Superheroes, îți povestește Alexandru - Ucenic Electrician, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria și, nu în ultimul rând, viitor supererou în energie!

LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE“

18 iunie 2021
Clientii de energie electrica CEZ Vanzare vor continua sa beneficieze de energie electrica si dupa data de 30 iunie 2021, chiar daca nu au optat inca pentru o oferta din piata concurentiala. Acestia pot alege in continuare cel mai avantajos produs CEZ Vanzare, din confortul de #Acasa, accesand https://www.cezinfo.ro/liberalizare/ sau https://www.cezinfo.ro/produse/ Fara timp de asteptare, clientii isi pot programa vizita in Centrele de Relatii cu Clientii pe website-ul www.cezinfo.ro

CEZ LIBERALIZARE“

18 iunie 2021
Clienții de energie electrică CEZ Vânzare vor continua să beneficieze de energie electrică și după data de 30 iunie 2021, chiar dacă nu au optat pentru o ofertă din piața concurențială.

Ucenic Electrician la feminin“

18 iunie 2021
Stii cum e să fii (Ucenic) Electrician în 2021? În primul episod din seria Electric Superheroes, îți povestește Gabriela, prima angajata Distributie Oltenia, care a parcurs cu succes ambele programe de formare oferite de Distributie Oltenia - Ucenic Electrician si internship-ul platit, Electrician Junior.

EVENIMENTE ONLINE LA AMAN“

27 ianuarie 2021
EVENIMENTE ONLINE LA AMAN

A INCEPUT VACCINAREA“

18 ianuarie 2021
A INCEPUT VACCINAREA

ZBURAM DIN CRAIOVA IN EGIPT“

18 ianuarie 2021
ZBURAM DIN CRAIOVA IN EGIPT

NU CRESTE TAXA DE SALUBRIZARE“

15 ianuarie 2021
NU CRESTE TAXA DE SALUBRIZARE

APA SI CANAL IN VESTUL CRAIOVEI“

15 ianuarie 2021
APA SI CANAL IN VESTUL CRAIOVEI

DESPRE CADASTRU LA DIOSTI“

14 ianuarie 2021
DESPRE CADASTRU LA DIOSTI

DE LA FURAT IN AREST“

14 ianuarie 2021
DE LA FURAT IN AREST

MANAGEMENTUL DESEURILOR“

13 ianuarie 2021
MANAGEMENTUL DESEURILOR

PESTE OPT MII DE PERSOANE ANGAJATE“

11 ianuarie 2021
PESTE OPT MII DE PERSOANE ANGAJATE

REABILITARE CALEA BUCURESTI“

8 ianuarie 2021
REABILITARE CALEA BUCURESTI

BOBOTEAZA TRADITII SI OBICEIURI“

7 ianuarie 2021
BOBOTEAZA TRADITII SI OBICEIURI

ZIUA BOBOTEZII“

7 ianuarie 2021
ZIUA BOBOTEZII

COMUNICAT SC TERMO CRAIOVA SRL“

5 ianuarie 2021
COMUNICAT SC TERMO CRAIOVA SRL

LIA OLGUTA VASILESCU - MESAJ DE SĂRBĂTORI“

30 decembrie 2020

ZECI DE KILOGRAME DE PETARDE ILEGALE“

29 decembrie 2020

FINAL DE AN CU VESTI BUNE“

29 decembrie 2020

A INCEPUT VACCINAREA SI LA CRAIOVA“

29 decembrie 2020

CRĂCIUNUL LA ROMANI“

21 decembrie 2020

CEA MAI CALDĂ SAPTAMANĂ“

21 decembrie 2020

Terapia - o companie SUN PHARMA asigură următoarele tranșe de Favipiravir, medicamentul eficient anti-COVID-19 folosit în tratamentul pacienţilor infectaţi“

24 noiembrie 2020
Terapia - o companie SUN PHARMA asigură următoarele tranșe de Favipiravir, medicamentul eficient anti-COVID-19 folosit în tratamentul pacienţilor infectaţi

Margarina este incriminată nejustificat pentru conținutul de grăsimi trans“

5 octombrie 2020
Margarinele Upfield se află deja din 2012 sub pragul de 2%, cu mult înainte de intrarea în vigoare a legii în România

ASOCIAŢIA MAO PROMOVEAZĂ PATRIMONIUL DOLJEAN“

11 septembrie 2020
Asociaţia MAO a organizat, astăzi, 11 septembrie 2020, un eveniment de promovare a patrimoniului doljean. Proiectul este derulat cu sprijinul Asociaţiei GAL Valea Dunarii Sudolt.

Municipiul Craiova va avea un Plan Urbanistic General (PUG) nou şi complet digitalizat“

10 septembrie 2020
Craiovenii - la un click distanță de o nouă abordare urbanistică! Pentru prima oară după `90, Craiova va avea un PUG complet digitalizat Municipiul Craiova va avea un Plan Urbanistic General (PUG) nou şi complet digitalizat, ce va însemna o abordare modernă, orientată pe nevoile beneficiarilor – cetățeni și mediul de afaceri, concentrată pe evenimentele de viață.

𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐂𝐈𝐈 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐄𝐍𝐈, 𝐏𝐔𝐒𝐄 𝐋𝐀 𝐃𝐈𝐒𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓̦𝐈𝐄 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐀“

10 septembrie 2020
𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐂𝐈𝐈 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐄𝐍𝐈, 𝐏𝐔𝐒𝐄 𝐋𝐀 𝐃𝐈𝐒𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓̦𝐈𝐄 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐀 Proiectele dezvoltate de administrația locală, în ultimii ani în domeniul 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐢𝐢 Craiovei, au făcut ca multe dintre 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗲𝘁𝗮𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝘀𝗮 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗶 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝗮𝘁𝗲 𝘂𝘀̦𝗼𝗿, 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗶𝘂𝗻𝗱𝗲, 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮. Astfel au fost dezvoltate 𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁̧𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗲, având la bază toate cele 6 verticale ale conceptului 𝐒𝐌𝐀𝐑𝐓: 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐆𝐨𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞, 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐋𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠, 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐲, 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲, 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐏𝐞𝐨𝐩𝐥𝐞.

Craiova Jazz Festival, ediţia a 4-a“

10 septembrie 2020
Craiova Jazz Festival, ediţia a 4-a, organizat de Filarmonica "Oltenia" Craiova, se desfăşoară în perioada 10-13 septembrie 2020, la Teatrul de Vară din Parcul "Nicolae Romanescu" (de joi până duminică), începînd cu ora 19:00. Vor fi patru seri, patru trupe, care vor aduce atmosfera de libertate şi improvizaţie în muzică, specifice jazz-ului. Craiova Jazz Festival este unicul eveniment dedicat jazz-ului din Oltenia, iar pe parcursul celor 3 ediţii anterioare a reuşit să creeze un public pentru acest gen muzical, tot mai prezent şi în programele din stagiunile muzicale ale Filarmonicii „Oltenia” Craiova. Invitaţii celei de-a 4-a ediţii sunt: THE GROOVY BASTARDS, IRINA SÂRBU BAND, BLUE NOISE, ANDREI TUDOR BAND.

Festivalul Puppets Occupy Street – Masquerade Edition 2020, la final“

10 septembrie 2020
Timp de opt zile, 100 de artiști din toată ţara au colorat străzile din Craiova. "Ediția de anul acesta a fost una atipică, la nivel național, însă arta animației a rămas distractivă, energizantă și accesibilă tuturor. Peste 300 de evenimente, ce au inclus reprezentații teatrale, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, s-au desfășurat simultan în centrul Craiovei – Piața Mihai Viteazu și Piața William Shakespeare, în Parcul Nicolae Romanescu și pe esplanada Teatrului Colibri", a precizat directorul instituţiei de cultură, Adriana Teodorescu.

VECINUL TAU.Ro“

12 mai 2020
Vecinul tau.ro ajuta oamenii vulnerabili de langa tine!

CURS DE PERFECTIONARE AL ANTRENORILOR“

13 martie 2020

Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară, obiectiv în care s-a investit până în prezent peste 7,5 milioane de euro“

11 octombrie 2019
Proiectul a fost implementat cu fonduri europene accesate în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Municipalitatea Kozloduy și Administrația Districtuală Vratsa. Suma care a revenit Consiliului Județean Dolj prin acest demers este de aproximativ 770.000 de euro, sumă din care s-au procurat mai multe echipamente, precum o lampă pentru operații, o cameră video integrată, o masă pentru operații cu accesorii pentru chirurgie vasculară, un aparat pentru anestezie de înaltă performanță, un sistem digital pentru sala de operații sau un defibrilator cardiac intern.

Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dolj“

9 octombrie 2019
Investiția este realizată în cadrul unui proiect cu finanțare europeană în valoare totală de aproape 54 de milioane de euro și prevede amenajarea a 438 de platforme, pe care vor fi instalate 759 de containere de diferite capacități, precum și furnizarea a 15 utilaje specifice, pentru gestionarea acestora.

FAMILIA CARE ÎNFRUMUSEŢEAZĂ CHIPURI“

10 aprilie 2019
Cand nu imbraca haina de pompier, il gasim in salonul de cosmetica. Acolo pune in valoare frumusetea chipurilor. Vorbim despre Petri Patrascu, make-up artist cu viziune si talent. Dar un aport il are si Felicia, sotia lui Petri, consilier in dermato si cosmetica, cea care cea care da finete tenurilor de orice varsta.

DANCE CONSPIRACY - FABRICA DE TALENTE“

6 februarie 2018
Scoala de balet Dance Conspiracy din Craiova se numara printre cele mai bune din tara si asta datorita rezultatelor foarte bune pe care micii balerini le obtin la concursuri.

O sansă pentru viata“

4 aprilie 2019
Campanie de donare de sange organizata de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine in centrul Craiovei

PIATA VOLANTA IN CENTRUL CRAIOVEI“

10 aprilie 2019
Craiovenii vor avea de sambata o noua piata volanta, in centru, pe Calea Unirii.

CHIRIȚA ÎN IAȘI, a treia premieră a Teatrului Colibri Craiova“

10 aprilie 2019
Copiii si adolescentii care iubesc teatrul au prilejul de a face cunostinta cu renumitul personaj al literaturii romane, Coana Chirita

SCHIMBAREA LA FAȚĂ A SPITALULUI FILANTROPIA“

19 februarie 2016
Sanatatea este un alt domeniu in care actuala administratie locala a investit masiv. Dupa trei ani si jumatatede reparatii capitale, unitatile spitalicesti aflate in subordinea Primariei Craiova sunt acum modernizate si dotate cu aparatura de ultima generatie. Va prezentam astazi cum a renascut Filantropia, un spital in care nu se mai investise de cateva decenii.

BRÂNCUȘI - OMUL TUTUROR CULTURILOR“

19 februarie 2016
Omul tuturor culturilor si personalitatea cea mai puternica a Olteniei a fost sarbatorit astazi, cu mare fast, la Craiova. Vorbim despre Constantin Brancusi, in memoria caruia Arhiepiscopia Craiovei si Biblioteca Aman au organizat un simpozion. Evenimentul a reunit pentru cateva ore zeci de personalitati de seama atat din tara cat si din strainatate.

ŞANTIER APROAPE ÎNCHIS“

11 februarie 2016
Locuitorii cartierului craiovean Bariera Valcii vor scapa de santierul de pe strada principala. Ultimii metri de conducte vor fi introdusi chiar in aceste zile dupa care se vor face ultimele bransamente pentru apa si canalizare. Strada va fi adusa la stadiu functional iar in primavara va intra la asfaltare.

CU TERENUL LA ÎNREGISTRAT“

11 februarie 2016
Craiovenii proprietari de terenuri agricole pe raza municipiului si cei care detin animale si pasari trebuie sa mearga la primarie si sa le inregistreze la Registrul Agricol. Data limita pana la care pot face acest lucru este 31 mai. Acesta este o obligativitate legala atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice si nerespectarea ei duce la amenzi.

INVESTIŢII ÎN CULTURĂ“

28 ianuarie 2016
Consiliul judetean Dolj a investit sume importante in cultura. Un exemplu este Muzeul Olteniei unde timp de mai multi ani au fost realizate constant proiecte de modernizare a infrastructurii sau de imbogatire a patrimoniului. In acest moment toate cele trei sectii ale muzeului arata conform standardelor europene.

ATENŢIE LA VIROZE!“

28 ianuarie 2016
De la temperaturi cu minus trecem la temperaturi cu plus. Si totul se petrece intr-un timp scurt. Schimbarea brusca de temperatura nu este vazuta cu ochi buni de catre medici. Tocmai de aceea ne sfatuiesc sa fim atenti cand ne alegem garderoba si incaltamintea, dar si in ceea ce priveste alimentatia.

PREGĂTIRI PENTRU RETUR“

28 ianuarie 2016
Handbalistii craioveni sunt gata pentru retur. Oltenii au intrat pe ultima suta de metrii cu pregatirea inaintea primului meci oficial. Dupa un cantonament la Herculane, pentrru alb albastrii urmeaza meciurile amicale.

STIMULENTE PENTRU ŞCOALĂ“

28 ianuarie 2016
La inceput a fost cornul si laptele, au urmat apoi programe de sustinere financiara precum “Bani de liceu”, “Bani pentru scoala profesionala” sau pentru transport. Vorbim despre cum incerca statul sa convinga elevii sa frecventeze cursurile scolare. Acum s-a trecut la stimularea invatamantului prescolar si urmeaza ca familiile cu venituri modeste sa primeasca bani daca micutii lor vin la gradinita.

AU ÎNVINS DINAMO“

26 ianuarie 2016
Echipa de baschet masculin a Craiovei a invins pe Dinamo. Meciul gazduit de Polivalenta s-a incheiat cu scorul de 86 la 76, dupa ce bucurestenii au fost o vreme la carma jocului. Urmatoarea partida a oltenilor este programata in deplasare cu CSM Oradea.

ÎNVINGĂTOARE ÎN DERBY-UL OLTENIEI“

26 ianuarie 2016
Handbalistele Craiovei au castigat derby-ul Olteniei. Sportivele nostre au invins HCM Ramnicu Valcea la patru goluri diferenta. Elevele Simonei Gogarla pregatesc urmatorul meci, programat in deplasare la Corona Brasov.
3TV LIVE
Oltenia 3TV on Facebook
Powered by ciokix logo API